Online TV Rádió

Euronews

2018. április 03. - OTVRAdmin

  Az Euronews egy többnyelvű, páneurópai hírcsatorna, amely az adását 1993 januárjában kezdte meg. A 24 órás televízió egyidejűleg tizenegy nyelven érhető el: arab, angol, francia, görög, német, olasz, spanyol, portugál, orosz, török és magyar nyelven. A csatornát az Európai Bizottság azzal bízta meg, hogy többségében EU-val kapcsolatos műsorokat sugározzon.

Tovább

Riói olimpia 2016 Online

A 2016. évi nyári olimpiai játékok, hivatalos nevén a XXXI. nyári olimpiai játékok egy több sportot magába foglaló nemzetközi sportesemény lesz, melyet 2016. augusztus 5. és augusztus 21. között rendeznek meg a brazíliai Rio de Janeiróban. A rendezvényt a 2016. évi nyári paralimpiai játékok követi. A játékok megrendezésével Rio de Janeiro lesz az első dél-amerikai város, amely olimpiát rendez. A játékokon várhatóan rekordszámú ország vesz részt, 206 ország jelezte a részvételét, köztük most először Dél-Szudán és Koszovó. 306 aranyérmet osztanak ki 28 sportág 42 szakágában.

Az adás indításához kattints a PLAY gombra a lejátszó közepén. Az adás új ablakban fog megnyílni!

hirtv_online.JPG

 

Foci EB 2016 Online

A 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokság a 15. Európa-bajnokság lesz, melyet június 10. és július 10. között Franciaországban rendeznek.  A címvédő a spanyol válogatott. Ez lesz az első Eb, amelyen 24 csapat vesz részt. Ennek valamint a magyar csapat teljesítményének 40 év után újra kijutott a magyar válogatott.

Tovább