Online TV Rádió

M4 Sport külföldről

2015. augusztus 31. - OTVRAdmin

Ebben a kis leírásban bemutatásra kerül, hogy mi módon lehetséges eltüntetni a külföldön élőknek megjelenő "Ez a tartalom csak Magyarországról érhető el!" üzenetet. A bemutatáshoz Chrome böngészőt használtam. A képek nagyban is megtekinthetők a kis képre kattintva.

telesport_geo_tabla_hd.jpg

1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd az oldal középső jobb oldali részén van egy GET HOLA, IT'S FREE! gomb. NE ERRE KATTINTSUNK, hanem a gomb alatt vannak kis ikonok, melyekkel a saját böngészőnket választhatjuk ki. Első ikonnal a Chromhoz tudunk letölteni kiegészítőt. A másodikkal Firefoxhoz, a harmadikkal Internet Explorerhez. A képen pirossal jelöltem.

hola_org.png


2. lépés: várjuk meg míg feltelepül és telepítés után ez a kép fog fogadni bennünket.

hola_org_2.JPG
3. lépés: nyissuk meg a http://online-tv-radio.blog.hu/2015/07/18/m4_sport_online linket majd menjünk rá a böngésző jobb felső sarokban lévő kis láng ikonra és válasszuk ki Magyarországot.

hola_org_3.png
4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt és élvezzük a korlátok nélküli közvetítést.

Remélem hasznos volt a leírás! Hogyha tehetitek osszátok meg külföldön élő barátaitokkal, ismerőseitekkel, hogy ők se maradjanak le eme lehetőségről és továbbra is MAGYAR nyelven nézhessék a Forma-1-et, Bajnokok ligáját.

 


 

Ha a leírás nem lett volna egyértelmű, akkor videó formában is megtekinthető a lépéssor.

 

A leírás és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=O9sZrXPT6Pg

süti beállítások módosítása